oväntat besök, oväntad inredning.

Det oväntade (men ack så efterlängtade) besöket har nu åkt hem. Kära syster och hennes karlslok har varit här sen i fredagskväll och myst med oss. Vi har ätit mycket gott, skrattat mycket och kissat mycket (vad vore jag utan min återkommande urinvägsinfektion?). Nu känns det lite tomt och tyst, men vi vet att om en vecka är det dags för stök och stoj igen, då är det familjesemester i Skåne då även våra favoritirländare (inklusive min käre käre gudson!) kommer att förgylla våra dagar vid stranden! Ska bli alldeles underbart och jag längtar redan efter kräftskiva, citronvand, glad-is, röd pölse med rostad lök, helsingörs-glassen och nästan efter en eller annan fläskesvål! åh, vad härligt det ska bli!! Men åter till helgen. Jag och min kreativa syster bestämde oss för att göra vår balkong beboelig, den var grå, smutsig och jättetråkig innan. Alldeles tom, förutom lite skräp. Efter att vi gått ner i källaren för att hämta "trägolv" som vi trodde fanns där (visade sig vara en hylla någon lämnat kvar, så den åkte i soporna) så fick vi i alla fall med oss två blåslitna gamla trästolar som någon vänlig (lat?) själ lämnat i vårt förråd. Väl hemma så ville vi ha ett fint golv, vilket vi fixade med våra gamla bambugardiner i svart. Fram med en ljusblå sliten pall som Jonas morfar gjort och lite Kretastenar och ljuslyktor och VIPS så har vi en supermysig balkong!! Nu kommer jag sitta här varje kväll och läsa och mysa. Och vi kommer säkert äta middag här ute ofta också. Vill nästan flytta ut här.


Chipsen, dippen och vinet gjorde inte saken ett dugg sämre. Fabolous!

Vi åt även världens godaste lasagne igår som Andreas lagade. Mycket parmesan, vitlök och kantareller gjorde susen. Åh, vad god den var.

Dagens matintag har varit följande:
Frukost: Våfflor, grädde, jordgubbssylt och tranbärsjuice.
Lunch: Baconburgare, pommes och cola på Sibylla
Middag: Stinas kyckling (fyndvara!;)), ris, currysås och rödvin.
(Snacks: Popcorn?)

Men ta det lugnt, vi har även motionerat bort detta - vi tog nämligen en runda minigolf. Det tar på krafterna. I synnerhet och man ska tjura, så Josefine behöver inte oroa sig för några extra kalorier, hö hö hö ;) På tal om motion - imorgon och på onsdag ska jag träna. Jomenvisstserru!

Gokväll säger jag från balkongen!

Kommentarer
Postat av: Josefine

men det var då helsike, ska den där minigolfen följa mig resten av livet!? ;) Grymt snygg balkong fixade vi till iallafall! Nu vill jag också stajla om våran ju! Ja, det är svalt idag så kanske att jag orkar! Tack för en toppen helg! Kram!

2010-07-19 @ 12:32:20
URL: http://josefine-creo.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Myyyyysigt!! =)

2010-07-19 @ 13:30:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0