vad sa jag nu?

Idag var jag och gästspelade i en årskurs femma på praktiken, var lite annorlunda då jag blivit bortskämd med världens snällaste sexa nu under vintern. Men lite "skärpning", "hörru", "sätt dig på din plats" senare så gick det alla tiders. Haha, jag sa faktiskt snälla saker också, var ju bara tvungen att visa vem som bestämmer (höhö) först! När jag presenterade mig själv så sa jag "jag har varit här på skolan i sex veckor nu" och blev chockad av vad jag sa. Det stämmer ju att jag varit där så länge, men helt plötsligt kändes det som att tiden bara sprungit iväg. Tiden går ju väldigt fort när man har roligt. Och roligt har jag haft det, samtidigt som jag tycker att der är skönt att det snart är slut, det tar på krafterna. Och jag tycker inte att praktik blir som på riktigt. Är väl inte meningen heller. Men jag tycker att det är lite sorgligt ändå, idag gjorde jag nästan en mamma Pia - fick riktigt hålla tillbaka för att inte börja gråta när klassen övade på jul"konserten". De är så duktiga! Kommer garanterat fälla tårar på avslutningen nästa vecka. Åh, min små gullefjun.

Imorrn ska vi skämma bort dem lite. Har köpt kakor, godis och julmust! Så ska de få hänga gubbe (är ju ändå lite pedagogiskt) och gå tipspromenad, där jag självklart vävt in frågor om mig själv, hoppas de varit uppmärksamma!

Ja, men lite mat kan vi väl trycka in här: hade lite chips kvar i en påse, naturchips med dill och gräddfil. Och jag trodde jag var sugen, men icke. Vad hände? Istället ska jag nu koka en kopp te och slänga mig i soffan under täcket igen. Systra, lamporna är inget speciellt, de billigaste vi fann på IKEA. Du kan få titta när du kommer hit!

Om mindre än en vecka är jag hemma och kramas med min familj! Och i helgen är vi hund- och husvakt. Självklart tar vi Volvon dit. Fattas bara ett litet kid, så är det familjeliv deluxe. Men vi byter barnet mot en stor jävla tv och brasa istället ;)


Såhär gött har jag det i soffan. Kommer förmodligen somna inom kort!

Kommentarer
Postat av: mamma Pia

Ja, tänk va tiden går fort!! Men va roligt att du fick en så lyckad praktik! Snart kommer du att ha en egen klass att ta hand om!

Du ser, man blir så där känslosam med åren, inget konstigt med det, ha,ha. Men det dröjjer kanske ett tag innan du blir så gråtmild som jag!

Ha en jätteskön helg , så ses vi om ett par dagar! Då ska det bakas, göras godis ,lagas mat och gotta oss!!

2010-12-17 @ 05:43:01
Postat av: Josefine

Haha jag man blir lätt en "pia" nu för tiden. Elever som sjunger solo i kyrkan eller när man får teckningar med texten "vi kommer sakna dig" :) Hänga gubbe är ju galet uppskattat, brukar köra det på engelskan också för att träna på bokstäverna! :)

2010-12-18 @ 12:17:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0