tredje advent!

Knäcken blev otroligt geggig, eller vad jag ska kalla den. Den går liksom inte att ta ur pappret, utan man måste trycka ner ansikten (nåja, så stora är de ju inte) och äta direkt ur pappret. Meen, det som är bra med knäck är ju att det smakar lika bra hur mjuka eller hårda de än är. Så gott kommer det bli, kära familj, om än lite misslyckat!

Igår firade jag tredje advent med Hanna. Fikade här först och tände tredje ljuset och gick sedan vidare till domkyrkan (gav en liten nickning åt min gamle släkting gurra v, såklart) där det väntade Luciakonsert. Var väldigt fint! Rösterna var så perfekta från kören att vi trodde att det var inspelat, haha. Vi såg nämligen inte de som sjöng till en början. Ännu en gång blev jag chockad över hur stor domkyrkan är, blir det varje gång. Sjukt mäktig! Om jag hade haft världens största släkt och vänskara hade jag velat gifta mig där, men det skulle kännas aningen fjuttigt känner jag..

Idag åt jag pastasallad till lurre, riktigt gott. Var rester från i lördags. Innehållande: pastahjul, bladsallad, rödlök, feta, gurka, kyckling och knaprig bacon. Och Thousand Islanddressing på det. Mumsfilibabba! Imorgon blir det en ganska tråkig matlåda - pyttipanna med stekta ägg. Det är ju ingen höjdare att värma, men alternativet är skolmaten som är julkorv. Vilket jag antar är nån otäck korv med kryddpeppar eller något i. Urk. Så jag hottar upp pytten med en avokado till. Det är ju alltid gott ifall jag tröttnar halvvägs in i lunchen.

Nu till dagens diss: (lyssnar varje morgon på Rix MorronZoo och är nu hiss- och disskadad)
När man äter två kvällssmörgåsar för att man är lite sugen, inte alls hungrig. Och att man efter att de är slut är så hungrig att man vill trycka i sig ett Maxmål. Det är verkligen INTE okej. Därför går jag och lägger mig och läser min nya bok under våra nya sänglampor tills jag somnar, typ en sida alltså.

Godnatt!

Ps. Kolla nedräkningen till jul - ingenting ju! Galet :)

Kommentarer
Postat av: josefine

vill se bild på nya lamporna! :)

2010-12-15 @ 22:22:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0