sköna söndag.

Fredagens mat blev underbart god! Blev inte hungrig alls senare på kvällen, vilket är ett väldigt gott betyg! Batteriet på kameran dog, så blev bara en suddig bild. Men alltid nåt!
Såsen var väldigt lös, skulle nog rekommendera lite Maizena i eller något om man vill ha en mer "riktig" sås. Men jag lät den istället koka ganska häftigt i kanske 20 minuter, så den blev lite mer som en marmelad eller vad man ska kalla det. Löken och svampen blev nästan lite karamelliserad i vinet, och det blev väldigt mycket smak! Jättegott! Och till just lövbiff tycker jag att det passar med något mindre såsigt, helst ett örtsmör bara, så det var perfekt att den blev så, även fast så inte var meningen från början!
Igår hade vi en heldag hos våra kära vänner! Det var mat från början till slut. Vi åt thaimat - kycklingwok med inefära och kycklingspett med jordnötssås. Sedan blev det dammsugare, chokladbollar, popcorn och glass! Fick ont i magen, men det var det värt!
Imorse hade vi en järn och c-vitaminfrukost! Leverpastejssmörgås med några glas juice till och satsumas till "efterfrukosträtt"! :) Det behöver jag, har varit lite snurrig på senaste tiden. Nu ska vi äta mellanmål bestående av kaffe, the och chokladpudding med sprutgrädde! Sköna söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0